Lil Peep blev hyldet ved mindehøjtidelighed – se Good Charlottes cover af ‘Awful Things’

Lil Peep blev hyldet ved mindehøjtidelighed – se Good Charlottes cover af ‘Awful Things’

I weekenden blev der holdt en mindehøjtidelighed for rapperen Lil Peep, der døde den 16. november. Hele ceremonien blev filmet, så hans fans kunne se med og deltage via internettet.

Mindehøjtideligheden fandt sted i byen Long Beach i New York, hvor Lil Peep voksede op. Der var også en optræden af Good Charlotte, der spillede Peep-sangen ‘Awful Things’. Covernummeret viser meget fint, hvad det var, den afdøde rapper kunne: Nemlig skrive sange, der forbandt hiphop-lyde med noget så uventet som poppunk og emo.

Lil Peep døde lige i det, han selv og en række andre unge artister fra Soundcloud-scenen var begyndt at blive globale stjerner. I søndags kunne man for første gang opleve en af miljøets protagonister i Danmark, da Ski Mask the Slump God spillede en udsolgt koncert i Pumpehuset. Han hyldede Lil Peep i flere omgange og spillede blandt andet Peep-nummeret ‘Beamer Boy’.

Sponsoreret indhold
Til den lyse sommeraften – og dagen derpå
Skål for solskinnet, livet og de lune, lyse nætter. Royal har skabt en ny øl med halvt så meget alkohol, samme gode smag og masser af økologi.
Royal Beer

Se hele mindehøjtideligheden samt Good Charlottes cover i videoerne forneden.

Læs også: Lil Peeps musik var ét stort råb om hjælp – hvorfor blev det ikke hørt?