Lil Pump sviner hotelpersonale og filmer sig selv blive smidt ud

Lil Pump sviner hotelpersonale og filmer sig selv blive smidt ud

Når man er klog nok til Harvard, har man som regel også satirisk bid som få, hvilket betyder at man med små, skarpe stikpiller kan afmontere mindrebemidlede individer fuldstændig.

Og så er der Lil Pump, der kalder en repræsentant for et amerikansk hotel ‘racistisk’, ‘grim’ og ‘big ass’, inden rapperen bliver smidt ud af hotellet, mens han selv filmer det. Træerne vokser altså ikke ind i himlen for rapperen, der lige nu rider på ‘Gucci Gang’s bølge af popularitet. Se miseren herunder:

#lilpump roasts cops after they kick him out of his hotel room.

Et opslag delt af DJ Akademiks (@akadmiks) den

DJ Akademiks har delt videoen, hvor han godt nok påstår, det er politiet, Pump roaster, men det lader det umiddelbart ikke til at være – så var han nok blevet anholdt. Ligeledes er det uklart, hvad der har ført til, at han bliver smidt ud af hotellet. Ifølge nogle nyhedsmedier skyldes det, at han har røget pot på hotelgangen, andre hævder, at han var »generende«.

Læs også: Lil Pump undslipper angiveligt anholdelse ved at hedde Lil Pump

Annonce