Lil Uzi Vert bliver kidnappet og myrdet i ‘The Way Life Goes’-videoen – Nicki Minaj er også involveret

Man forstår godt, at Lil Uzi Vert kigger ret så trist ind i kameraet. I musikvideoen til remixet af ‘The Way Life Goes’ bliver han nemlig bundet til et træ, aggressivt pågået af en yderst ubehagelig pitbull og til sidst stranguleret samt begravet.

Så er det bedre at være Nicki Minaj: Hun får lov til at rappe sit gæstevers fra en hyggelig skovhytte, hvor hun flekser både sin ekstremt variable vokal og ekspressive ansigtsudtryk. Hun er lige så udadvendt som Lil Uzi Vert er indadvendt.

‘The Way Life Goes’ er seneste single fra Lil Uzi Verts stærke ‘Luv Is Rage 2’-album, der også inkluderede kæmpehittet ‘XO Tour Llif3’.

Læs også: Lil Uzi Vert udgiver deluxe-udgave af ‘Luv Is Rage 2’ med fire helt nye numre

Annonce