Migos, Nicki Minaj og Cardi B mødes i heftig ‘Motorsport’-video – Offset og Cardi deler nyt track

Migos, Nicki Minaj og Cardi B mødes i heftig ‘Motorsport’-video – Offset og Cardi deler nyt track
Offset og Cardi B i videoen til 'Motorsport'.

Migos, Nicki Minaj og Cardi B har stået for et af årets mere kølige ørehængere med ‘Motorsport’. Nu har de fantastiske fem netop sluppet en video til samarbejdet, der rummer mindst lige så meget overlegen attitude som nummeret selv.

Det stærke lineup er naturligvis flankeret af en række fornemme firhjulede i den futuristiske video, hvor særligt Cardi og Nicki kræver seerens opmærksomhed med vilde outfits og endnu vildere attituder. 

Det nyforlovede ‘Motorsport’-powerpar, Migos’ Offset og Cardi B, har desuden delt et nyt track sammen. Nummeret hedder ‘Um Yea’, og det figurerer på Quality Control Musics opsamlingsalbum, ‘Control the Streets Volume 1’, der også rummer bidrag fra Quality-signede kunstnere som Migos, Nicki Minaj, Young Thug, Gucci Mane og Lil Yachty. 

Se videoen til ‘Motorsport’ og hør ‘Um Yea’ herunder.

Læs også: Class of 2017: Årets 10 mest lovende nye rappere

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af