NorthSide afslører fem nye navne – bl.a. Diplo og Beck

NorthSide afslører fem nye navne – bl.a. Diplo og Beck
Diplo.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Det er blevet 1. december, og her er en tidlig adventsgave fra NorthSide, som netop har føjet fem nye navne til næste års program: Diplo, Beck, Rhye, Thundercat og Jimmy Eat World.

De fleste kender måske Diplo fra Major Lazer, men i 2018 kommer amerikaneren til NorthSide solo. Det bliver med et dj-set i samme stil som Jamie xx i 2016, og mon ikke Diplo bliver sat til at levere den sene nattefest lørdag den 9. juni – selve besøgsdagen er i hvert fald fastlagt.

Beck gav en fortrinlig lukkekoncert på NorthSide i 2016, men siden da har den musikalske kamæleon udgivet albummet ‘Colors’. Ligesom Diplo er Beck sat på til NorthSide-lørdagen.

Hertil får festivalen besøg af den groovy basvirtuos Thundercat (der blandt andet har arbejdet med Kendrick Lamer), den bløde soulduo Rhye (de var også på NorthSide i 2014) samt det amerikanske rockband Jimmy Eat World.

Thundercat spiller torsdag, Jimmy Eat World spiller fredag, og Rhye er på lørdag.

Læs også: NorthSide går popplanken ud med Nik & Jay – tre nye navne på plakaten

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.