Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

Post Malone bliver overrasket med Elvis-tyggegummi og gamle plader i Nardwuar-interview

Post Malone og Nardwuar.

Når Nardwuar laver interviews, kommer der altid gamle mystiske genstande og personlige historier på bordet. Hans snak med Post Malone er ingen undtagelse.

‘Rockstar’-rapperen har åbenbart en forkærlighed for vinyler af ældre dato og rockveteraner som Johnny Cash og Elvis, hvilket Nardwuar (selvfølgelig) havde lavet grundig research om. Journalisten havde blandt andet medbragt en ældre Johnny Cash-lp til Post Malone, der i den forbindelse fortalte, at han har været på Johnny Cash-museum i Nashville. Han kunne også fremvise en stor tatovering af den afdøde musiker på sin overarm – placeret over en tatovering af den afdøde Lil Peep.

Post Malone har også Elvis tatoveret på sin ene hånd, og Nardwuar belønnede ham med en særlig type Elvis-tyggegummi formet som en lp.

Interviewet bød også på flere historier fra Post Malones opvækst. Blandt andet fortæller han, at han engang har lavet et punket cover af Rihannas ‘Umbrella’. Noget man kan bede til ser dagens lys i fremtiden.

Læs også: Nardwuars interview med Desiigner er vanvittigt

Advertisement