Premiere: Fraads bader i jalousi i videoen til ‘Heroppe’

Den danske duo Fraads, der består af rapper Papa Erotic og producer David Engelbrecht, har en ep på trapperne, og nu har de udgivet en mildest talt sveddryppende video til førstesinglen ‘Heroppe’ (som vi i sidste uge kårede til et af ugens top tracks).

‘Heroppe’ er et nummer om jalousi, kærlighed og hævn, og med videoen har Fraads gerne ville vise, hvordan mørke følelser kan udtrykkes i et lyst univers. Og den klistrende jalousi driver bogstavelig talt ned af drengene.

»I den nye video ser vi ind i den nøgne jalousis skrøbelige og klistrede verden. Energien bliver skiftevis holdt tilbage og sluppet løs, når vi halter og danser os gennem et kridhvidt univers. Videoen viser, hvordan tunge og tabubelagte tanker og følelser kan udtrykkes i et ellers opløftende og letsindigt univers«, udtaler Fraads til Soundvenue om videoen.

Den hævnlystne tekst er dog musikalsk pakket ind i et umiddelbart muntert og bekymringsfrit univers, hvilket duoen belyste i vores interview i sidste uge: »Ideen er, at man næsten skal kunne danse til sin egen elendighed. Når man hører den, har man ikke fornemmelsen af, at man skal sidde og have nedern på. Man kan fyre den af, og jeg synes det er det, der gør sangen så overdrevet«.

I videoen ses også en masse nervøst udseende, spinkle hunde, der er et ret godt billede på, hvordan jalousi af og til kan føles.

Læs også: Hold øje med Fraads: »Der mangler nogen, der har lyst til at tage hiphoppen i en poetisk retning«.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.