Premiere: Kom backstage med Barselona i videoen til ‘Et år’

I fredags udgav Barselona singlen ‘Et år’, der kigger tilbage på bandets ret så succesrige år 2017. Nu har sangen fået en musikvideo, som vi her har premiere på.

Videoen er lavet af det unge produktionsselskab Uunit, og ligesom singlen er billedsiden en montage over de oplevelser, Barselona har været igennem det seneste års tid. Det tæller blandt andet optrædener på Roskilde Festival, Smukfest og en efterårsturné med The Minds of 99.

Undervejs bliver man også taget med backstage til et par af Barselonas koncerter, hvor man kan se spændingen presse sig på inden showstart for derefter at blive forløst på scenen. Der er dømt crowdsurfing og dansende publikummer, og det er tydeligt, at 2017 har været noget ret særligt for bandet.

Særligt charmerende er de hjemmelavede, lidt ældre klip fra øvelokalet, hvor den karakteristiske Barselona-midterskilning endnu ikke har helt indfundet sig, og efterskole-fritzen stadig hænger ved.

Der er ingen tvivl om, at Rasmus Theodor og Rud Aslak godt kan skåle igennem nytårsaften på et usædvanligt veloverstået år.

Annonce