Rihanna får opkaldt vej efter sig på Barbados og kvitterer med ydmyg tale

Rihanna får opkaldt vej efter sig på Barbados og kvitterer med ydmyg tale
Rihanna.
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Det er de færreste, der når at opleve den ære det er, at få en bygning eller vej opkaldt efter sig. Og det kun et absolut fåtal, der når det inden de bliver 30. Men det er tilfældet med Rihanna, der i weekenden fik opkaldt sin barndoms gade efter sig.

Rihanna var selv til stede på Barbados for at tage del i omdøbnings-ceremonien fra Westbury New Road til Rihanna Drive og levere en tale for de fremmødte.

You can stand under my umbrella ella ella e e e 💛

Et opslag delt af Rihanna Daily (@rihannadaily) den

‪💛💛💛 Loving Rihanna’s look at #RihannaDrive! 💛💛💛‬

Et opslag delt af Rihanna Daily (@rihannadaily) den

Talen var et ekko af den mindeplade, der blev sat op for at markere vejen. Her skrev Rihanna selv:

»Velkommen til Rihanna Drive – mit hjem. Hele mit liv blev formet på denne vej. Jeg var bare en lille øpige, der kørte på cykel, løb barfodet rundt og fløj med drager på kirkegården, men jeg havde store drømme. Drømme der blev født og realiseret lige her. Tak til min familie, mit land og folkene fra Westbury New Road. I vil for evigt være en del af hvem jeg er, og jeg er beæret over at få dette sted opkaldt efter mig«.

Rihanna delte efterfølgende sine følelser med Instagram:

on any block.

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den

Sponsoreret indhold
Verdens mindste 14-tommers laptop
ASUS har med ZenBook 14 skabt et lille, bærbart mesterstykke med enorme kræfter pakket ind i tidløst design. Læs mere her.
ASUS

a day my people and I will never forget! all the lessons, running around barefoot, nosey neighbors, braiding hair on the step, playing in the cemetery, walking to the beach, rum shop karaoke keeping the whole street awake til 4am ("only the lonely" by Roy Orbison is playing in my head as I type this) , stealing Sammy pomegranates from his tree, begging my mother to let me walk to Jan's shop cause she had American snacks, selling plastic/glass bottles to Peter so I could buy those American snacks, getting my hair hot combed for Harvest at church, doing my homework on my front step while Miss Hyacinth yells "ya gon get belly hurt from dat cold step" across from her veranda, watching iFE walk past with her dreads dragging on the floor like a couture gown, all the times I thought Melissa came to hang out with me, turns out she was dating my next door neighbor all along, rushing to do dishes when my mother's high heels start hitting the pavement as she gets off the bus from work……right here on this street! WESTBURY is more than a community, we're family!!! Thank you for all that you've poured into my life and the woman I am! It takes a village, and I'm glad my village was you!!!! To God be the Glory!!!! #RiRiDrive

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den

🇧🇧🇧🇧🇧🇧

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den

Du kan se en lille snas af talen herunder.

Læs også: Rihanna får en vej opkaldt efter sig på fødeøen Barbados