Se Big Shaq, Taylor Swift og Dua Lipa optræde til storslået julekoncert

Se Big Shaq, Taylor Swift og Dua Lipa optræde til storslået julekoncert
Big Shaq.

I weekenden afholdt den britiske radiostation Capital FM deres årlige kæmpe Jingle Bell Ball, der mildest talt havde et stjernespækket line-up.

Blandt de optrædende var blandt andet Taylor Swift, der spillede en håndfuld numre fra sit ‘Reputation’-album iført slangesmykker og flirtende dance-moves. Hun lagde ud med albumåbneren ‘…Ready For It?’ og kom også omkring den famøse ‘Look What You Made Me Do’-single.

Dua Lipa leverede også sit sommerhit ‘New Rules’ med stor overbevisning, men en af de mest crowd-pleasende optrædener blev kørt hjem af Big Shaq, der selvfølgelig spillede årets meme-hit ‘Mans Not Hot’ iført dynejakke og med et publikum, der i den grad sang med.

Herudover kunne man også se optrædener fra Ed Sheeran, Stefflon Don, Major Lazer og Sam Smith.

Du kan se alle videoerne HER og et udpluk herunder.