Se den vilde, kaotiske video til N.E.R.D.’s ‘1000’

I sidste uge udgav N.E.R.D. den anden single ‘1000’ (feat. Future) fra det kommende album ‘No_One Ever Really Dies’. Nu har sangen fået en video, der er ligeså hektisk og voldsom som sangen selv.

Når man hører ‘1000’ lyder det egentlig bare som en selvelskende ode om, hvordan man har penge og er på toppen af verden, men videoen signalerer noget andet. Den ene halvdel består af klip fra demonstrationer og kampe for racelighed, hvor der brændes sydstatsflag og råbes: »Nazi redneck assholes fuck off!«.

Den anden halvdel er klip af danseren Mette Towley, som man så første gang i videoen til singlen ‘Lemon’ feat. Rihanna. Hun fyrer nogle seriøse moves af, først alene badet i rødt lys og senere med baggrundsdansere og røgbomber.

Der begynder desuden at tegne sig et billede af, at Mette Towley kommer til at indgå i flere N.E.R.D.-videoer. ‘Lemon’-videoen havde undertitlen ‘Tutorial 1’ og ‘1000’-videoen er ‘Tutorial 2’.

‘No_One Ever Really Dies’ udkommer den 15. december.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.