»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Se SZA indtage ‘Saturday Night Live’ med kvindekor, ‘The Weekend’ og ‘Love Galore’

2017 har været SZAs helt store gennembrudsår. Med udgivelsen af albummet ‘Ctrl’ har hun modtaget sine første Grammy-nomineringer og figurerer højt på mange mediers lister over årets bedste album – inklusiv vores egen.

Som prikken over i’et på et vildt år fik SZA sin debut i ‘Saturday Night Live’, hvor hun var musikalsk gæst i James Francos juleshow. Her indtog den amerikanske r’n’b-sangerinde scenen med et kor og spillede to afdæmpede versioner af ‘The Weekend’ og ‘Love Galore’ fra debutalbummet.

Sidstnævnte uden Travis Scott som på originalen, men koret agerede fin erstatning. Se ‘The Weekend’ øverst og ‘Love Galore’ i videoen nedenfor.

Læs også: 10 virkelig gode album, vi missede i løbet af 2017