Video: N.E.R.D. indtager Kimmels talkshow med vanvittigt sceneshow – spiller ‘Lemon’ og ‘1000’

N.E.R.D. er tilbage for fuld skrue med deres første album i syv år, ‘No One Ever Really Dies’. Albumreleasen blev i går aftes fejret i Jimmy Kimmels talkshow med et ekstravagant sceneshow, der var fuld af dansere, biler og kaos – præcis i samme tråd som videoerne, Pharrell og co. har udgivet indtil nu.

Her spillede de ‘Lemon’ og ‘1000’ fra det nye album, dog uden henholdsvis Rihanna og Future, der gæster de originale numre. Alligevel fandt bandet en ret sej måde at udnytte Rihanna-verset på i ‘Lemon’, hvor den kronragede danser Mette Towley fik lov at udfolde sine vilde dansemoves i stedet.

Pharrell satte sig også ned og fik en snak med Kimmel, hvor han blandt andet fortalte historien om N.E.R.D.s genforening og hvorfor han ikke spiller ‘Happy’ for sine snart 1-årige trillinger.

Læs anmeldelse: N.E.R.D. er fulgt med tiden – på godt og ondt

Sponsoreret indhold
Kæreste-lokkeri med Sara Hjort
‘Perfekte steder’-skuespilleren fortæller, hvordan hun lokker sin kæreste til at se film med hende. Hør om Saras tv-cravings her.