Cardi B forsvarer Offsets homofobiske tekst

Cardi B forsvarer Offsets homofobiske tekst
Offset og Cardi B.
Foto: Paras Griffin/Getty Images

Da vi i sidste uge skrev nyheden om, at Migos-medlemmet Offset var havnet i en mediestorm på grund af linjen »I don’t vibe with queers« fra sangen ‘Boss Life’, delte vi også et slettet tweet fra hans forlovede, Cardi B, der forsvarede ham.

På en Twitter-livestream har Cardi B nu delt flere tanker omkring episoden, hvor hun blandt andet kritiserer folk for at at gå direkte til at kalde Offset for homofob i stedet for at forsøge at lære ham om LGBTQ-termer.

Cardi sammenligner Offset-skandalen med en episode for to år siden, hvor hun selv blev kaldt transfobisk for at bruge ordet ‘tranny’, hvilket hun efter eget udsagn »ikke vidste var et ord, man ikke kunne bruge, især fordi mine transkønnede venner bruger det«.

Med tiden begynder Cardi også at kritisere undervisningssystemet, da hun aldrig har fået at vide i skolen, hvilken betydning der ligger i ordet ‘queer’, eller hvilke implikationer der ligger bag ordet ‘tranny’.

Sponsoreret indhold
Queer-perle er »en af årets mest centrale film«
To af tidens største skuespiltalenter, Chloë Grace Moretz og Sasha Lane, viser deres værd i ‘The Miseducation of Cameron Post’. Find billetter her.
41Shadows