Distortion afslører årets første navn: Den tyske house-dj Solomun

Distortion afslører årets første navn: Den tyske house-dj Solomun
Solomun.

Vi er ved at træde ind i den sæson, hvor landets festivaler smider om sig med nye navne til højre og venstre, og nu er Distortion også klar til at deltage i ballet: Første navn på 2018-lineuppet er Solomun.

Mladen Solomun, som hans borgerlige navn er, er en tysk dj, der blandt andet bevæger sig inden for tech house og deep house. Han har vundet tre DJ Awards gennem tiden: To gange i kategorien ‘Bedste deep house-dj’, en gang i ‘Bedste producer’.

Solomun har ikke spillet i Danmark i over otte år, så det bliver lidt af en eksklusiv oplevelse at kunne se ham på Distortion. Derfor har han passende fået lov til at spille det afsluttende set natten mellem fredag (1. juni) og lørdag på Distortion Ø. Endvidere kommer hans set til at vare hele tre timer.

Distortion 2018 foregår 30. maj-3. juni rundt omkring i København. Distortion Ø foregår på Refshaleøen. På tirsdag er festivalen klar med sin første større lineup-annoncering.

Læs også: Distortion afslører årets festivalformat og åbner for ansøgninger til streethosts

Annonce