Halsey indkapslede Women’s March perfekt med ekstremt ærligt spoken word-digt

Halsey indkapslede Women’s March perfekt med ekstremt ærligt spoken word-digt
Halsey til iHeartRadio Music Awards i 2017.
Foto: Christopher Polk/Getty Images

Gårsdagens Women’s March, der fandt sted i en lang række amerikanske byer og over hele kloden, bragte en masse kvinder på tværs af samfundslag, religion og hudfarve ud på gaden i protest mod måden, de bliver behandlet på. Det bragte ligeledes en lang række prominente kvindelige talere foran mikrofonen, hvor de fik et par minutter til rådighed til at motivere bevægelsen eller fortælle deres egen personlige historie, blandt andet i New York, hvor det anslås at 120.000 kvinder var samlet.

Blandt de mange stærke taler ramte popkometen Halsey i særdeleshed hovedet på sømmet med et ekstremt ærligt spoken word-digt, hvor hun gennemgår sit liv som pige, kvinde og popstjerne, der i forskellige afskygninger er blevet udsat for chikane og krænkelser.

»Nobody is safe as long as she is alive. And every friend that I know, has a story like mine«, siger hun blandt andet i digtet ‘A Story Like Mine’, hvor hun blandt andet genkalder at skulle stå på scenen efter en spontan abort og hvordan såkaldte venner har udnyttet hende.

Se hele hendes stærke recitation her:

Der var også Women’s March i Los Angeles, Philadelphia, Las Vegas og i Chicago, hvor fremmødet estimeres at være over 300.000.

Læs også: Se Charli XCX og Halseys cover af Spice Girls’ ‘Wannabe’ – girl power på Lollapalooza

Annonce