Jada skruer ned for tempoet på den intime ‘Keep Cool’

Jada skruer ned for tempoet på den intime ‘Keep Cool’
Jada. (Foto: Sarah Liisborg)

Danske Jada er et af de mest lovende unge navne i landet, og selv om hun endnu ikke har udgivet særlig meget endnu, er vi på redaktionen ret forgabte i hendes helt personlige poppede r’n’b-univers. I dag er hun klar med en ny single, hvor man ser en mere intim, privat side af hende end før.

Vi har tidligere hørt Jada synge om at være nervøs omkring kærlighed, blandt andet på ‘Sure’, men nu viser hun sig fra en mere skrøbelig side på ‘Keep Cool’. Hvor revner i forholdet var en tanke, der spillede overfor den overvældende kærlighed på ‘Sure’, ser vi på ‘Keep Cool’, at angsten for et brud er omdrejningspunktet.

‘Keep Cool’ er en mangefacetteret sang, der tegner et detaljeret billede af en person, der er forelsket men usikker på kærlighedens varighed. Musikken er blevet mere diskret, end vi før har været vant til, men hendes personlighed er stadig tydeligt til stede.

Læs også: Jada er popstjerne på sine egne præmisser: »Jeg græder, når jeg hører Aqua, fordi det er så godt«

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af