Jobopslag: Soundvenue søger videoproducer på fuld tid

Jobopslag: Soundvenue søger videoproducer på fuld tid
Sofia Coppola under optagelserne til 'The Virgin Suicides'. Mindre kan gøre det.
Soundvenue søger en teknisk stærk videoproducer til udvidelsen af videoredaktion.

Soundvenues videoproduktion er i rivende udvikling – både redaktionelt og kommercielt – og vi søger derfor en fuldtids videoproducer. Videoredaktionen arbejder med kortere, effektive formater målrettet Soundvenues digitale platforme og sociale kanaler.

Du vil indgå i et engageret team, som består af to ledende videotilrettelæggere, en skrivende redaktion og en chefdesigner.

Du vil dels arbejde på holdproduktioner, hvor du indgår i konceptudviklingen, men din primære rolle bliver at fotografere og klippe. Du vil også få ansvaret for soloproduktioner, hvor du er din egen tovholder.

Din profil
Du er en dygtig fotograf og en rutineret klipper med erfaring i Premiere Pro. Du er skarp i post-produktionen og føler dig sikker i color grading. Det vil være et plus, hvis du er velbevandret i Adobes programpakke og har erfaring med After Effects.

Du forstår, at video kan være mange ting – fra længere formater til Instagram-spots – og er ivrig efter at arbejde på tværs af genrer fra reportage over interviewkoncepter til grafikbårne fortællinger.

Du er begejstret over udfordringen ved at lave engagerende videoproduktioner til en målgruppe med en kort attention span og er ivrig efter at blive stærkere i konstruktionen af digitale fortællinger.

Du evner at arbejde selvstændigt og have mange bolde i spil og trives på en arbejdsplads, der nogle gange også pulserer uden for 9-17-rammen, og du prioriterer et godt forhold til dine kolleger og en arbejdsplads, hvor man kan have det sjovt.

Om Soundvenue
Soundvenue er et dansk kulturmedie med mere end ti år på bagen og en markant stemme inden for musik, mode, tv og film. Med over én million månedlige besøg på Soundvenue.com og et stort følge på Instagram og Facebook, taler vi time for time til en stor målgruppe mellem 18 og 35 år, kritiske, veluddannede og bosiddende i landets største byer.

Formalia
* Ansættelsesstart: 1. marts
* Stillingen er fuld tid på kontoret i København K
* Løn efter aftale
* Ansøgningsfrist: 17. januar

Din ansøgning bør indeholde lidt om din baggrund, din motivation for at søge stillingen, vision for Soundvenues videounivers, samt links til tidligere arbejde med tydelig indikation af din rolle på produktionerne.

Send din ansøgning eller ret spørgsmål til chefredaktør Nicolai Torp på nto@soundvenue.com eller tlf. 70200012.