Justin Timberlake forklarer sine tanker om Super Bowl-nipplegate i bagklogskabens lys

Justin Timberlake forklarer sine tanker om Super Bowl-nipplegate i bagklogskabens lys
Det famøse øjeblik hvor Justin Timberlake blottede Janet Jacksons ene bryst under Super Bowl-halvlegsshowet
Foto: Donald Miralle/Getty Images

I en tid før der var noget der hed shitstorms, lavede Justin Timberlake og Janet Jackson en shitstorm. I 2004 i Super Bowl-halvlegsshowet flåede den tidligere Nsync-stjerne et element af Janet Jacksons mundering og blottede dermed hendes bryst.

Det vakte intet mindre end et ramaskrig i store dele af Guds eget våbenelskende land, at man tillod sig at vise et bryst i halvlegsshowet under klodens mest sete, enkeltstående sportsbegivenhed. Samtidig funderede rigtig mange over, hvad der egentlig var sket (mens andre bare gerne ville se det igen, hvilke førte til grundlæggelsen af YouTube). Var det JT’s skyld? Var det Janet Jacksons skyld? Var det et stunt? Var det en såkaldt wardrobe malfunction, som blev den officielle forklaring – og et helt nyt, ordbogsanerkendt udtryk – efter showet?

Selv var både Janet og Justin ret tavse omkring hændelsen i mange år efter. Nu – 14 år senere – er det så blevet Justins tur til igen at varme sæderækkerne op i pausen, når Super Bowl afholdes 4. februar. Derfor blev nipplegate da også naturligt bragt op, da Justin Timberlake gæstede Zane Lowe hos Beats 1 Radio for nylig.

»Jeg vaklede igennem det, for at være helt ærlig. Jeg var totalt forvirret, og det er bare noget, du bliver nødt til at se tilbage på og tænke “okay, du ved, jeg kan ikke ændre, hvad der er sket, men du kan bevæge dig fremad og lære af det”«, siger han og garanterer, at der ikke kommer en ny wardrobe malfunction i 2018. Forholdet til Janet Jackson er i øvrigt intakt.

Se hele interviewbidden herunder:

Læs også: Noma serverede insekter til Justin Timberlakes ‘Man of the Woods’-lyttefest

Sponsoreret indhold
Slip kreativiteten løs med grafik på gaming-niveau
Fantastisk grafisk ydeevne – uanset om du er designer, udvikler eller gamer. Læs mere om ASUS’ nye ZenBook Pro 15 her.
ASUS