Kanye West agerer beat-mentor for Migos på ‘Culture II’ – se interview

‘Culture II’ begynder at tage form i den offentlige bevidsthed. Med de to meget forskellige singleforløbere – den tilbagelænede ‘MotorSport’ med besøg af Nicki Minaj og Cardi B og den sprælske ‘Stir Fry’ på et Pharell-beat – har vi et indtryk af, hvor de vil hen med opfølgeren til sidste års Grammy-nominerede ‘Culture’.

Deruover har Migos afsløret at Quavo har syslet med selv at flikke beats sammen – endog med hjælp fra beatets godfather Kanye West som mentor. Det afslørede de i interviewet med Los Angeles-radiokanalen Real 92.3 herover. Quavo har i øvrigt intet andet end respekt for Kanye Wests evner.

»Jeg lavede et par beats med Kanye, mig og DJ Durel. Det er sindssygt. Han har en sindssyg, anderledes fornemmelse. Han har alt sit gamle shit fra dengang han blev stor på at lave beats«, forklarer Quavo i interviewet: »At se at han stadig værdsætter det gamle grej, som han blev stor med, at vide at han stadig respekterer det hårde arbejde.«

‘Culture II’ er ude 26. januar.

Læs også: Migos udgiver ‘Culture II’ lige om lidt

Annonce