Kendrick Lamar og Trump ignorerede hinanden til halvlegsshow – se Kendricks optræden

Kendrick Lamar og Trump ignorerede hinanden til halvlegsshow – se Kendricks optræden
Kendrick Lamar til CFP National Championship halvegsshow.
Foto: Paras Griffin/Getty Images

I aftes blev finalen i det amerikanske football-mesterskab College Football Playoff afholdt for fjerde gang, og for første gang havde de ligesom til Super Bowl et halvlegsshow med en musikalsk gæst. I december annoncerede sportskanalen ESPN, at årets optrædende ville være ingen ringere end Kendrick Lamar, der sidste år udgav albummet ‘Damn’, som vi på Soundvenue udnævnte til at være årets bedste udenlandske album.

For et par dage siden begyndte et rygte at florere, om at Donald Trump planlagde at være til arrangementet. Som mange andre musikere er Kendrick Lamar gået til angreb på Trump, blandt andet på disse linjer fra sangen ‘The Heart Part 4′:

»Donald Trump is a chump
Know how we feel, punk? Tell ’em that God comin’
And Russia need a replay button, y’all up to somethin’
Electorial votes look like memorial votes
But America’s truth ain’t ignorin’ the votes«.

Kendrick Lamar opførte dog ikke denne sang til halvlegsshowet, og han nævnte heller ikke præsidenten i nogen anden sammenhæng. Samtidig har Twitter-brugere, der var til stede, også meddelt, at Donald Trump ikke var til stede under Kendricks optræden.

Se halvlegsshowet, hvor Kendrick Lamar optræder med ‘DNA’, ‘Element’, ‘Humble’ og den helt nye single ‘All the Stars’, her:

Læs også: Kendrick Lamar laver soundtracket til den nye ‘Black Panther’-film – hør ny single med SZA

Annonce