Kendrick Lamar tager på stor TDE-turné i USA med bl.a. SZA, Schoolboy Q og SiR

Kendrick Lamar tager på stor TDE-turné i USA med bl.a. SZA, Schoolboy Q og SiR
Kendrick Lamar.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

I går blev Kendrick Lamar annonceret til den svenske sommerfestival Way Out West, og i den sammenhæng diskuterede vi muligheden for en optræden på en dansk festival. Her kom vi ind på Compton-rapperens øvrige turnéplaner til sommer, der på det givne tidspunkt ikke så ud af meget. Det er dog en helt anden historie nu, hvor Kendrick har annonceret en stor nordamerikansk turné ved navn ‘The Championship Tour’.

Med på turneen har han et stærkt Top Dawg Entertainment-hold bestående af SZA, Schoolboy Q, Jay Rock, Ab-Soul, SiR og Lance Skiiiwalker. Turneen strækker sig fra den 3. maj til den 16. juni.

Disse datoer betyder altså ikke blot, at Kendrick Lamar stadig har mulighed for at komme på enten Roskilde Festival, Tinderbox eller Smukfest, det betyder også, at et eller flere af de øvrige TDE-medlemmer kunne følge med ham til Skandinavien. Ingen af de andre musikere har dog endnu annonceret nogen koncertdatoer til efter ‘The Championship Tour’ er overstået.

De specifikke koncertdatoer kan ses på nedenstående tweet:

Læs også: Kendrick Lamar annonceret til svensk sommerfestival – hvad er chancerne for en festivaloptræden i Danmark?

Annonce