Ny sang fra Kendrick Lamar og Vince Staples på vej – hør klip i ny trailer til ‘Black Panther’

Ny sang fra Kendrick Lamar og Vince Staples på vej – hør klip i ny trailer til ‘Black Panther’
Kendrick Lamar.
Foto: Paras Griffin/Getty Images

Tidligere på måneden blev det offentliggjort, at Kendrick Lamar kommer til at stå for soundtracket til den kommende Marvel-film ‘Black Panther’, da han udgav sangen ‘All the Stars’ feat. SZA. I den nyeste trailer til filmen hører vi små bidder af mere ny musik, denne gang i samarbejde med Roskilde-aktuelle Vince Staples. Der er endnu ikke offentliggjort nogen titel til sangen, men mon ikke den vil være at finde på det kommende ‘Black Panther: The Album’.

Filmens instruktør, Ryan Coggler, hyrede Kendrick Lamar til at kuratere og producere soundtracket, uden at det dog endnu er blevet meldt helt klart ud, hvilket omfang denne rolle har. Indtil videre tyder det dog på, at Kendrick Lamar selv vil optræde på en mærkbar del af soundtracket.

Det er ikke første gang, de to rappere har slået pjalterne sammen. Kendrick optrådte også på nummeret ‘Yeah Right’ fra Vince Staples’ nyeste album, ‘Big Fish Theory’, som vi kårede til det niendebedste udenlandske album sidste år. I tidligere trailers har man blandt andet kunnet høre Vince Staples-sangen ‘BagBak’ fra førnævnte album og Gil Scott Heron-sangen ‘The Revolution Will Not Be Televised’.

‘Black Panther’ har danmarkspremiere den 15. februar, og i følge iTunes forventes det, at ‘Black Panther: The Album’ udgives den 9. februar.

Læs også: Kendrick Lamar laver soundtracket til den nye ‘Black Panther’-film – hør ny single med SZA

Annonce