Node forfølger sine drømme på den nye single ‘Carnalismo’ feat. Gilli og Branco

Node forfølger sine drømme på den nye single ‘Carnalismo’ feat. Gilli og Branco
Node.

Siden 2016 har Node markeret sig som et af de helt store navne i dansk r’n’b med afrobeat-prægede singler som ‘Pakker bar’, ‘Indifférent’ feat. Sivas og ‘Zebah’ feat. Gilli. Nu har han endnu engang slået sig sammen med dansk hiphops første store afrobeat-ambassadør, Gilli, og med på den nye single ‘Carnalismo’ er også Branco fra MellemFingaMuzik.

Sangens lyd læner sig op ad den, man kender fra tidligere Node-singler, og teksten handler om at følge sine drømme til trods for, at verden er hård og ubarmhjertig. Hver af de tre kunstnere har et vers, og omkvædet leveres af Node selv. Gillis vers er absolut det, der går mest i detaljer med at beskrive verdens uretfærdighed: »Atten år gammel, da det første kilo blev brækket ned / snakker ikk’ juu bror, det var shufi de leged’ med«.

Læs også: Kommentar: Dansk hiphop skal videre fra afrobeat

Sponsoreret indhold
»En natur-nørd fanget på stenbroen«
Sara Hjort har brug for en solid dosis naturnørderi og små, pippende strudseunger i sit tv. Hør om den danske skuespillers tv-cravings her.