Nytårstale til dansk rap: Moon Afflick hylder hiphopåret anno 2017

Nytårstale til dansk rap: Moon Afflick hylder hiphopåret anno 2017

Dronningen og statsministeren var selvfølgelig på banen, men årsskiftet bød også på en nytårstale fra og til dansk rap. Projektet er lavet af Red Bull Music og holdet bag Stamina-selskabet: Det vil sige rap fra Moon Afflick over en helt ny produktion fra Tau Mau.

‘2017 snak (Special)’ inklusiv musikvideo er lavet på 48 timer, og her gør Moon Afflick status på det forgangne år i dansk rap, mens han kommer omkring navne som Noah Carter, RH, Kesi, Node, Fouli og Icekiid.

»En hurtig nytårstale med Redbull til ære for dansk rap 🦅🦅🦅 I år har været et godt år 🥇🥇🥇«, skriver Moon Afflick på Facebook, mens han i en pressemeddelelse uddyber budskabet i teksten:

»Jeg synes 2017 var et år, hvor dansk rap viste sig fra en side, vi ikke har set før. Der er mange, der har lavet nogle ting, der er værd at snakke om. Så på den måde havde jeg masser af inspiration, masser af ting at fortælle om i Nytårstalen. For mange i den nye generation af dansk rap har rap været noget lokalt, man delte mellem kvartererne. Nu er det en del af mainstreamkulturen, og danske rappere kan også være certified entertainers eller forretningsmænd. Derfor har mit vigtigste budskab i den her special været at komplimentere og kommentere nogle af de vildeste ting, der er sket i vores verden i år«.

Hør nummeret forneden og/eller se videoen på Facebook HER.

Læs også: Moon Afflick rapper vanvittigt vers live i Standard-studiet – se video

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.