Premiere: Hør den storladne førstesingle fra dansk/australske Palace Winters kommende album

Premiere: Hør den storladne førstesingle fra dansk/australske Palace Winters kommende album
Palace Winter.
Foto: Jasper Spanning

Palace Winter, der består af danske Caspar Hesselager og australske Carl Coleman, har netop annonceret, at deres andet album får titlen ‘Nowadays’ og udkommer den 4. maj via pladeselskabet Tambourhinoceros. De er samtidig klar med albummets første single, ‘Take Shelter’, som vi har premiere på forneden. Gruppen spiller releasekoncert for det nye album i Pumpehuset den 18. maj.

‘Take Shelter’ bygger som så mange andre af duoens sange især på klaver, men lyden er blevet mere storladen, dog stadig i balance med det blide lydunivers, gruppen gjorde sig bemærket for på debutalbummet ‘Waiting for the World to Turn’ fra 2016.

Ifølge Palace Winter via en pressemeddelelse kommer ‘Nowadays’ til at være et album »om dødelighed, den menneskelige tilstand og udfordringerne ved at være til stede i en verden fyldt med distraktioner«, der »veksler mellem skrøbelige ballader, høj-energiske, stikkende guitarlinjer, tårnhøje og atmosfæriske synths samt insisterende beats«.

Læs anmeldelse: Palace Winter ‘Waiting for the World to Turn’