Roskilde Festival afslører Eminem som hovednavn

Roskilde Festival afslører Eminem som hovednavn
Eminem.
Foto: Kevork Djansezian/Getty Images

Så sker det: Eminem kommer til Roskilde Festival.

Festivalen har i dag afsløret den amerikanske rapper som hovednavn, og det bliver tilmed Eminems første koncert nogensinde i Danmark. Han skulle have spillet i Parken i 2005, men aflyste dengang hele sin Europa-turné grundet udmattelse.

Eminems spilledag er også blevet afsløret, og rapperen rammer Orange Scene onsdag den 4. juli. Det bliver én af få europæiske koncerter i sommeren 2018.

Siden årtusindeskiftet har Eminem Ifølge Roskilde Festival været den mest ønskede artist blandt publikum.

»Vi har forsøgt at få Eminem til Roskilde Festival hvert eneste år siden årtusindskiftet, så det er nærmest helt ubeskriveligt, at det endelig lykkes for os her i 2018. Jeg kan ikke komme i tanke om et større scoop end at få ham på årets plakat, og jeg var lige ved at knibe en lille tåre, da jeg endelig fik det bekræftende opkald«, siger Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén i en pressemeddelelse.

Eminem er allerede annonceret til en række amerikanske festivaler som Coachella, Bonnaroo og Boston Calling, så han når at få varmet stemmen op, inden han rammer Roskilde Festival.

Eminem udgav senest albummet ‘Revival’ i december.

Læs også: Dear Slim: Syv ønsker til Eminems koncert på Roskilde Festival

Læs også: 14 navne Roskilde Festival bør booke til Orange Scene

Læs også: Årets Wireless-plakat peger på, hvad vi kan forvente af hiphop på Roskilde Festival

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.