Så er Jay-Z’s stjernespækkede ‘Family Feud’-video kommet på Youtube

Jay-Z har udgivet et hav af stærke og stjernespækkede musikvideoer til numrene fra sidste års ‘4:44’-album. Eneste umiddelbare problem: De bliver alle udgivet eksklusivt på Tidal, så de til en start får et begrænset publikum.

Senest drejede det sig om ‘Family Feud’, hvis video (ligesom de andre) nu også har ramt Youtube, så alle kan nyde den otte minutter lange kortfilm, hvis handling strækker sig over 400 år og har ekstra musik fra Flying Lotus.

En lang række Hollywood-navne er med, blandt andre Michael B. Jordan, Trevante Rhodes, Thandi Newton, Brie Larson, Rashida Jones, Mindy Kaling, Rosario Dawson og Jessica Chastain. Og til slut ender vi altså i kirken, hvor Blue Ivy ser til, mens Jay-Z erkender sine synder til Beyoncé.

Læs også: Lil Wayne og Drake slipper remix af Jay-Z’s ‘Family Feud’ – med shout-out til Meek Mill

Sponsoreret indhold
Slip kreativiteten løs med grafik på gaming-niveau
Fantastisk grafisk ydeevne – uanset om du er designer, udvikler eller gamer. Læs mere om ASUS’ nye ZenBook Pro 15 her.
ASUS