Se Childish Gambino synge hjertet ud på ‘Terrified’ til årets Grammys

Se Childish Gambino synge hjertet ud på ‘Terrified’ til årets Grammys
Childish Gambino ved årets Grammys.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Til manges store overraskelser var Childish Gambinos retrofunky album ‘Awaken, My Love!’ blandt de nominerede til årets Grammy for bedste album. Mens den helt store pris endte med at gå til Bruno Mars’ ’24K Magic’, kunne Childish Gambino dog bryste sig af, at han vandt prisen for ‘Årets traditionelle r’n’b-optræden’ for sangen ‘Redbone’.

Til selve ceremonien optrådte Childish Gambino med sangen ‘Terrified’, den seneste single fra ‘Awaken, My Love’. ‘Terrified’ er en langsom, creepy, psykedelisk soulsang, hvor Gambinos stemme går fra det helt underspillede til det storladne for maksimal dramatisk effekt. Han havde et dygtigt backingband med sig, der leverede solid instrumentation til sangen – og spørg lige dig selv, hvornår du sidst så en r’n’b-optræden, hvor et klokkespil indgik.

Læs også: Se Kendrick Lamars stærke Grammy-optræden – U2 og Dave Chappelle gæster

Annonce