Se den farverige retrovideo til Quavo og Nicki Minajs ‘She For Keeps’

Quavo og Nicki Minaj har netop delt musikvideoen til deres kærlighedssang ‘She For Keeps’. I videoen ser man de to rappere omgivet af glade pastelfarver og nostalgiske referencer til blandt andet kassettebånd, Nintendo-spil og 80’er-mode. Videoen er leveret med godt med charme og selvironi, især under Quavos vers, og når Nicki Minaj dukker op, transformerer videoen sig til en slags farvemættet pastiche over ‘Pulp Fiction’ med scener både i en 50’er-diner og i det tilhørende badeværelse – dog uden nogen kokain på badeværelset.

‘She For Keeps’ kommer fra opsamlingsalbummet ‘Control the Streets Volume 1’ fra december 2017. På opsamlingen findes sange fra nogle af pladeselskabet Quality Controls største stjerner, blandt andre Lil Yachty, Lil Baby og Quavos gruppe Migos. Pladen er derudover spækket til med gæsteoptrædener fra andre store navne, såsom Travis Scott, Gucci Mane og Cardi B.

Læs også: Migos: Derfor gør det ikke noget, hvis du ikke kan høre forskel på de tre Atlanta-rappere

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement