Se den lukseriøse musikvideo til Taylor Swifts ‘Endgame’ – både Future og Ed Sheeran er med

Taylor Swifts ‘Reputation’ var lidt af en rodebutik, og noget af det mest forvirrende ved albummet var nok den markante hiphopindflydelse. Førstesinglen ‘Look What You Made Me Do’ var et hit for en stund, men generelt har Swift haft svært ved at opnå den hitlistedominans, man normalt ville forvente fra hende.

Swift har dog før haft succes med sange, der havde et strejf af hiphop; hendes remix af ‘Bad Blood’ feat. Kendrick Lamar var et stort hit i 2015, nok især på baggrund af den actionfyldte musikvideo. Derfor giver det god mening, at hun har skaffet instruktøren bag ‘Bad Blood’-videoen, Joseph Kahn (som også har lavet de andre ‘Reputation’-videoer), til at lave en storladen billedside til singlen ‘End Game’, der med sine features fra Future og Ed Sheeran er den eneste sang fra ‘Reputation’, der har en optræden fra en gæsterapper.

I videoen optræder Swift side om side med både Future og Sheeran, men man ser dog aldrig de to gæstestjerner sammen. Videoen læner sig lige så meget op ad hiphop som sangen gør: Man ser Swift omgivet af modeller og dansere på en privatbåd, hun kører i en luksusbil med Future, og når man ser hende feste, har det fået et langt større stænk af alkohol (den der skålescene!) og mørke end hendes ungdomsfest i ’22’ eller hendes pyjamasparty i ‘We Are Never Ever Getting Back Together’.

Læs anmeldelse: Taylor Swift ‘Reputation’

Annonce