Se Post Malone skide grønne grise i et hjemsøgt spøgelseshus

Se Post Malone skide grønne grise i et hjemsøgt spøgelseshus
Post Malone
Foto: Maury Phillips/Getty Images

For mange er det en drøm at toppe hitlisterne og spille udsolgte koncerter kloden rundt, men for Post Malone er det at være deltager i et spøgelsesjægerprogram. Den skalp har han nu taget ved at deltage i programmet ‘Ghost Adventures’, hvor han med de fire spøgelsesjægere Zak Bagans, Aaron Goodwin, Billy Tolley og Jay Wasley besøger det efter sigende hjemsøgte slagteri/spøgelseshus med det hyggelige og præcise navn The Slaughter House i Arizona.

I programmet går spøgelsesjægerne videnskabeligt til værks med topmoderne udstyr såsom spirit boxes, men for at underbygge deres undersøgelser får de ofte følgeskab af en kendis – og det var i den seneste udgave Post Malone. Herunder kan du se en kort forsmag på, hvordan det skræmte livet af Post Malone.

Sidenhen bliver han mere og mere shaky, når de høre skrig på nogle af deres fede devices og døre pludseligt smækker.

Hele afsnittet kan ses her. Husk popcorn.

Læs også: Post Malone bliver overrasket med Elvis-tyggegummi og gamle plader i Nardwuar-interview

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement