Soundcloud-rapperne Lil Pump og Smokepurrp er stoppet med Xanax

Soundcloud-rapperne Lil Pump og Smokepurrp er stoppet med Xanax
Lil Pump.

I slutningen af 2017 annoncerede Soundcloud-rappere som XXXTentacion og Lil Uzi Vert, at de var stoppet med at tage stoffet Xanax, efter at 21-årige Lil Peep døde af en overdosis. Nu følger to af scenens største Xanax-ambassadører trop.

Smokepurrp og ‘Gucci Gang’-rapperen Lil Pump har nemlig annonceret, at det er slut med Xanax i 2018. Smokepurrp har tweetet »vi efterlader Xanax i 2017«, mens Lil Pump har uploadet et Instagram-billede, hvor han blandt andet skriver: »Jeg tager ikke Xanz mere, fuck Xanax 2018«

Det nytårsforsæt er en tiltrængt udvikling i miljøet omkring Soundcloud-rap, der ellers tit har glorificeret stofferne. Lil Pump fejrede eksempelvis sin første million følgere på Instagram med en Xanax-formet kage. Men efter Lil Peeps død er der kommet en mere flersidig diskussion af stoffernes bagside.

Rapperen Travis Scott har desuden retweetet Smokepurrps udmelding og tilføjet: »Det her tweet gør mig så glad«.

Læs også: Efter Lil Peeps død: Hiphoppen forsøger at skylle stofferne ud

Læs også: Efter Lil Peeps død: Hiphoppen forsøger at skylle stofferne ud

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.