Stålsat, selvpinende velgører skraber penge ind ved at sige ‘Gucci Gang’ en million gange

Lil Pump må se sig slået af en fan og velgører, der i anledning af velgørenhedsorganisationen Red Nose Day har gentaget Lil Pumps mantra fra den charttoppende single ‘Gucci Gang’ en million gange. Det er 999.947 gange mere end Lil Pump selv gentager ordene i ‘Gucci Gang’.

Mere end 10.000 dollar har YouTuberen med profilnavnet Graham The Christian skrabet sammen til børn i fattigdom ved at gentage frasen i det nærmest uendelige. Det tog ham 15 dage med arbejdsdage på op til 17 timer at sige Gucci Gang en million gange. Det er naturligvis også et lidt større tidsvindue end det oprindelige tracks effektive spilletid på to minutter og fire sekunder.

Hvis du har lyst til at donere til hverdagshelten Graham The Christian kan det stadig nåes.

Læs også: Lil Pump lyder (endnu mere) blæst efter fjernelse af visdomstand – se videoen

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement