Top Tracks: Hør ugens ni bedste nye sange – kirke-trap, Jamaika og Bon Iver-medlem

Top Tracks: Hør ugens ni bedste nye sange – kirke-trap, Jamaika og Bon Iver-medlem
Creek Boyz.
Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt, dansk og udenlandsk. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.

1. Creek Boyz ’Trap Digits’

Creek Boyz er noget så sjældent som et trap-kor. Firkløveren, der består af Turk P. Diddy, ETS Breeze, J Reezy og Fedi Mula, vakte sidste år opsigt med singlen ’With My Team’, og nu vender de tilbage med ’Trap Digits’: En thug-kirkelig sammenæltning af sværmende fløjte, harmoniserende vokaler og 808-svælgende bas. Singlen er højst sandsynligt at finde på kvartettens debutmixtape ’1:11’, der lander den 2. marts.


2. Jamaika feat. Ung Cezar & Carmon ’La Ma Li’

Næsten to år er gået siden Jamaikas fremragende debut-ep ’Sxb på fri fod’. Selv om vejlenseren siden da har tilbragt størstedelen af sin tid bag lås og slå, er vi drypvis blevet fodret numre fra fængselscellen, hvoraf ’La Ma Li’ med Force One-kumpanen Ung Cezar og Carmon er nyeste skud på stammen. Det er ikke den dybe tallerken, men en stærk påmindelse om, at Jamaika stadig eksisterer.

Hør sangen på Spotify HER.


3. SL ’Tropical

Nyeste stjerne på Englands UK drill-himmel er SL. Førhen gik teenageren under navnet Slimz, hvor han luskede rundt i genrens mørkere hjørner og rappede om det benhårde gadeliv. Det gør han for så vidt stadig, men nu med en mere frodig og solkysset lyd, der skinner igennem på ’Tropical’.


Annonce

4. Eels ‘The Deconstruction’

Fire år skulle der næsten gå, førend Eels annoncerede et nyt album. Det skete tidligere på ugen, hvor Mark Oliver Everett og co. bebudede ’The Deconstruction’. Titelnummeret samler tråden sømløst op fra 2014’s ’The Cautionary Tales of Mark Oliver Everett’ med ekspansive strygerarrangementer og en fabelagtig rytmisk push-pull. ’The Deconstruction’ rammer hylderne den 6. april.


5. S. Carey ‘More I See’

Var det noget med lidt musik fra et Bon Iver-medlem, der ikke hedder Justin Vernon? Vernons kollega Sean Carey – eller bare S. Carey – står nemlig klar til at sprede solovingerne med den træduftende, akustiske ’I See’. Singlen promoverer Careys kommende album ’Hundred Acres’, som udkommer den 23. februar.


6. Dayzon & Kwame ’Hva skal vi lave’

Dayzon (tidligere Dayson) har kørt s’et ud af sit navn til fordel for et lidt mere eksotisk z. Med navneskiftet følger stilændringen ’Hva skal vi lave’, der gæstes af Kwame. Tracket deler blodsbånd med tidens dominerende afrobeat-lyd, men er ifølge rapperne selv inspireret af brasiliansk baile funk, en hårdere, mere pulserende subgenre. Samtidig er nummeret den første udgivelse på den danske afdeling af det legendariske pladeselskab Def Jam.

Hør sangen på Spotify HER.


7. Preoccupations ‘Espionage’

De amerikanske postpunkere Preoccupations (tidligere Viet Cong) har løftet sløret for deres kommende album ’New Material’, der udkommer den 23. marts. Første forsmag er singlen ’Espionage’, som ifølge vokal og bassist Matt Flegel er en ode til depression og selvsabotage. Som tidligere kredser de om noget dunkelt og tungt, men livslyset anes et sted i mørket.


8. Tinashe feat. Offset ’No Drama’

Mens vi holder vejret og venter på Tinashes kommende ’Joyride’-album, der desværre ser ud til at være fanget i et evigt pladeselskabslimbo, kan vi trøste os med hendes nye ’No Drama’. Her aflægger ingen ringere end Migos’ Offset visit på et stærkt samarbejde, der forhåbentlig betyder, at mere materiale fra r’n’b-spiren er på trapperne.


9. Sir ‘D’Evils’

Det nyeste værktøj i TDE’s artistiske schweizerkniv hedder Sir, og hvis det står til hans netop udgivne debutalbum ’November’, er han kommet for at blive. Der er noget nærmest Maxwell’sk over ham på rygerhymnen ’D’Evils’, hvor særligt c-stykket bruser i perfekt slowmotion, mens sprøde trommesmæk agerer modspil. Har den revitaliserede r’n’b fundet sig en ny stjerne?

Hør sangen på Spotify HER.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Spotify HER.

Læs også: Her er syv helt nye album, du skal høre i denne uge