XXXTentacion og Joey Bada$$ teaser fælles udgivelse på Instagram

XXXTentacion og Joey Bada$$ teaser fælles udgivelse på Instagram
Joey Badass.

XXXTentacion er en ekstremt kontroversiel rapper fra Soundcloud-scenen, der sidste år opnåede stjernestatus med punket, upoleret hiphop, men samtidig er sigtet for at have banket og forsøgt at kvæle sin gravide ekskæreste.

Joey Bada$$ er derimod en newyorker-rapper med hang til golden age-hiphop fra 90’erne, der sidste år blev genstand for en række vittigheder, fordi han først postede, at man ikke behøvede beskyttelsesbriller under solformørkelsen – for derefter at aflyse flere stop på sin turné, angiveligt på grund af en øjensygdom.

De to rappere kunne ikke være mere forskellige, men nu har de altså begge postet på Instagram, at de har en fælles udgivelse på vej.

Vi lever godt nok i en tidsalder, hvor fælles hiphopprojekter er meget udbredte, men lige det her parløb havde ingen vist set komme: Først skrev XXXTentacion »Joey Badass Collaboration tape« på sin Instagram story, hvilket New York-rapperen tog et screenshot af og postede på sin egen profil med et tilhørende »let’s go«. Se billeder nedenfor (via Complex).

Den ekstremt uventede udmelding rejser en række spørgsmål: Begynder den ellers radikalt eksperimenterende XXXTentacion at lave klassisk boom bap? Eller begynder 90’er-fascinerede Joey Bada$$ at lave punket Soundcloud-rap? Og: Hvad siger Joey Bada$$’ fans til, at han arbejder sammen med en rapper, der jo netop er så kontroversiel på grund af anklagerne mod ham?

Læs også: Hvordan dækker man en voldsforbryder? XXXTentacion er et etisk dilemma for medierne

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement