Drake donerer en million dollars væk til velgørende formål i videoen til ‘God’s Plan’

Skulle man være i tvivl om, at Drake er en good guy hele vejen igennem, skal videoen til hans seneste single ‘God’s Plan’ nok overbevise dig endeligt. I videoens første skud annoncerer rapperen, at »videoen har kostet 996.631,90 dollars at lave. Vi gav det hele væk. Fortæl det ikke til mit pladeselskab«.

Herefter ser man, hvordan Drake giver gratis mad til mennesker i et supermarked i Miami, giver bundter af penge til nødlidende familier, donerer til et kvindehjem og ikke mindst giver legater til børn på den skole, han indtog på kaotisk vis i sidste uge for at skyde en del af videoen.

På Instragram kalder Drake selv donationerne til de velgørende formål for »det vigtigste, jeg nogensinde har gjort i min karriere«, og hele det hjertevarmende foretagende kan ses i sin fulde længde i videoen ovenfor.

Læs også: Drake gæster ny sang af BlocBoy JB – se dem give den gas i videoen til ‘Look Alive’

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.