Drake gæster ny sang af BlocBoy JB – se dem give den gas i videoen til ‘Look Alive’

Den relativt ukendte Memphis-rapper BlocBoy JB har lige fået det, der kan ende med at være et stort karriereboost: Ingen ringere end Drake dukker op på hans nye single, ‘Look Alive’, og i den tilhørende musikvideo.

Musikken fortsætter Drakes stil fra de to nyeste tracks, ‘God’s Plan’ og ‘Diplomatic Immunity‘. Det er en ret rå Drake, vi får at se, ikke en der er ude og plukke fra caribisk musik, grime eller sydstatshiphop.

Jovist, beatet har nogle tydelige trap-elementer, og Drakes flow er ikke langt fra noget, man kunne forestille sig en stor Atlanta-rapper kaste sig over, men han lyder stadig utvetydigt som sig selv, ikke som en efterligning af en anden stilart.

Læs også: Drakes nye singler er ikke noget specielt – og det er en god ting

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.