Frank Ocean sagsøger ‘Blonde’-producer

Frank Ocean sagsøger ‘Blonde’-producer
Frank Ocean.

Frank Ocean har sagsøgt produceren Om’Mas Keith, da sidstnævnte angiveligt har forsøgt at blive krediteret som sangskriver på 11 sange fra Oceans seneste album, ‘Blonde’ – det skriver TMZ. Ocean siger, at Keith slet ikke var involveret i nogen del af sangskrivningen. Han var dog en del af projektet som producer.

Hvis man kigger i fysiske eksemplarer af ‘Blonde’ er Keith da heller ikke angivet som sangskriver, men i følge Frank Ocean er produceren stadig fejlagtigt krediteret i royalty-organisationen ASCAP’s database som en af sangskriverne på numrene ‘Nikes’, ‘Ivy’, ‘Pink + White’, ‘Be Yourself’, ‘Solo’, ‘Skyline To’, ‘Nights’, ‘Pretty Sweet’, ‘White Ferrari’, ‘Godspeed’, og ‘Futura Free’.

Frank søger ikke monetær komposition for Keiths uretmæssige royalties, men han ønsker, at Keith fjernes som sangskriver i ASCAP’s database og lovmæssigt forhindres i fremtidigt at kunne angive sig selv som sangskriver på nogen af Oceans sange.

Læs anmeldelse: Frank Ocean ‘Blonde’

Annonce