Her er otte helt nye album, du skal høre i dag

Her er otte helt nye album, du skal høre i dag
SOB X RBE.
Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne gang med bl.a. The Minds of 99, SOB X RBE og Bon Iver-medlemmet S. Carey

1. S. Carey ‘Hundred Acres’

Sean Carey – S. Carey blandt venner – er nok bedst kendt som trommeslager og pianist i Bon Iver, men han har også udgivet en række album på egen hånd. Nu udgiver han det tredje af slagsen, der har fået titlen ‘Hundred Acres’.

Man kan meget let høre, at Sean Carey er medlem af Bon Iver, og man kan især høre ekko af gruppens to første album. Så selv om Bon Ivers nye synthesizer-bårne lyd fra ’22, A Million’ er helt magisk, laver S. Carey stadig mere afdæmpet folkmusik til dem, der måtte savne gruppens gamle lyd.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


2. The Minds of 99 ‘Solkongen (del 2)’ og ‘Solkongen’

I 2017 udgav The Minds of 99 den fremragende ‘Solkongen (del 1)’ og nu udgiver de både efterfølgeren, ‘Solkongen (del 2)’ og albummet ‘Solkongen’, hvor de to ep’er slås sammen til et album. Op til udgivelsen har gruppen delt singlen ‘Alle skuffer over tid’, der tyder på, at del 2 fortsætter den eksistentielle angst og pulserende rytmik, der prægede store dele af ‘Solkongen (del 1)’.

Sponsoreret indhold
Københavns underjordiske metrobyggeri eksploderer
… og tre mennesker er fanget under jorden. Se Rasmus Kloster Bros hårrejsende intense katastrofe-thriller: ‘Cutterhead’. Find billetter og spilletider her.
Reel Pictures

Læs vores anmeldelse af udgivelsen HER.

Hør udgivelsen via Spotify HER eller Apple Music HER.


3. 6ix9ine ‘DAY69’

De seneste par måneder har den provokerende Soundcloud-rapper 6ix9ine gjort sig bemærket med de hårdtslående singler ‘Gummo’ og ‘Keke’. Han har dog også gjort sig bemærket ved at være dømt for seksuelt krænkende adfærd med en mindreårig. Han er om noget en figur, der deler vandene, og nu præsenterer han altså sit første mixtape, der bærer navnet ‘DAY69’.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


4. SOB X RBE ’Gangin’

Det californiske hiphopkollektiv fik tidligere på året en del opmærksomhed, da Kendrick Lamar skaffede dem en plads på hans ‘Black Panther’-soundtrack. De fire unge rappere med de vidt forskellige flows har ikke hvilet på laurbærene siden da, og blandt andet har nummeret ‘Carpoolin” vist, at de også i egen ret kan fyre op for festen med nogle seriøse bangers. ‘Gangin’ er deres debutalbum.

Sponsoreret indhold
Foals gentænker rockmusikken på fantastisk nyt udspil
De Northside-aktuelle englændere imponerer stort med ’Everything Not Saved Will Be Lost’ – hør albummet her.
Warner Music

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


5. Charlotte Day Wilson ‘Stone Woman’

Canadiske Charlotte Day Wilson fik i 2016 en del opmærksomhed for sin blide ep ‘CDW’, og mens vi ganske vist stadig går og håber på et studiealbum, har hun givet os en ny ep i form af ‘Stone Woman’. Op til udgivelsen har hun gjort det tydeligt, at hun med denne ep vil vise nye sider af sig selv. ‘Doubt’ viser hende fra en skrøbeligere side end før, og især ‘Nothing New’ har været et brud med forventningerne grundet de mørke, omklamrende synthesizers.

Hør ep’en via Spotify HER eller Apple Music HER.


6. Kero Kero Bonito ‘TOTEP’

Siden udgivelsen af debutalbummet ‘Bonito Generation’ i 2016 har britiske Kero Kero Bonito opnået kultstatus for deres sukkersøde electropop. I tirsdags udgav de ep’en ‘TOTEP’, hvor de viste nogle mørkere undertoner. Mens man stadig kan høre elementer af deres tidligere musik, bliver den vendt på hovedet, og instrumentationen er blevet mere lo-fi. Især mærkbart er nummeret ‘Only Acting’, der starter som en simpel popsang, men med tiden udvikler den sig til et kaotisk noise-nummer.

Hør ep’en via Spotify HER eller Apple Music HER.


7. Jamie Kamara ‘Vi ses’

Danske Jamie Kamara kan lidt af det hele – soul, r’n’b, hiphop og pop. En række singler har varmet op siden 2017, men nu er debutalbummet ‘Vi ses’ ude i sin fulde længde.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


8. Irrelevantbitch101 ‘Fresh Meat’

Vi ved ikke mega meget om Irrelevantbitch101, men den 18-årige dansker har netop surprise-udgivet sin debut-ep på pladeselskabet Escho, der tidligere har udgivet navne som First Hate, Iceage og Smerz. Det lyder som spændende popmusik, der trækker på hiphop og en masse andet – måske lidt country-blues?

Hør ep’en via Spotify HER eller Apple Music HER.

Sponsoreret indhold
Din nye bedste ven er let, lækker og luksuriøs
… og den passer til både de produktive, de kreative og alle dem, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Læs mere om Asus’ ZenBook 13 og 15 her.
ASUS