Hør Father John Misty synge om et kaotisk hotelbesøg på ‘Mr. Tillman’

Father John Misty aka Joshua Tillman har netop udgivet en ny single opkaldt efter sig selv.

‘Mr. Tillman’ er som forventeligt en klaverballade med morsom, dybt sarkastisk lyrik. Teksten er fortalt fra perspektivet af en frustreret hotelreceptionist, der må informere hr. Tillman om, at han går lidt for meget rundt i sin egen verden. Blandt andet hører vi, at han har glemt sit pas i sit minikøleskab, at han er overbevist om, at hotellets kunder er filmstatister, og det antydes også, at han tidligere havde taget hotellets madras med ud på balkonen for at sove og derefter efterladt den i regnen.

På Youtube starter sangen tilsyneladende uden video, men efter to minutter begynder man at kunne se Father John Misty danse foran nogle stock-fotos af hoteller og barer, tit med vandmærker på. På et særligt mærkbart billede ser vi Conchita Wurst på en mojito-bar i Wien. At Tillman er en levende person, mens resten af figurerne er stillestående mennesker, passer ret godt med den verdensfjerne virkelighedsopfattelse, han lader til at have i sangteksten.

Father John Misty spiller lørdag den 9. juni på NorthSide.

Læs anmeldelse: Father John Misty ‘Pure Comedy’

Annonce