Jimmy Kimmel parodierer Drakes velgørende ‘God’s Plan’-video i sjovt spoof

Drakes video til ‘God’s Plan’ er blevet en instant classic med sit gennemført hjertevarme velgørenheds-tema. Gode gerninger er dog nemme at lave sjov med, og meme-kongen Drake er heller ikke sluppet i denne omgang.

I Jimmy Kimmels talkshow viste værten et ret morsom spoof frem af ‘God’s Plan’-videoen, hvor Kimmels komiske sidekick, Guillermo Diaz, indtager et supermarked med 100 dollars og annoncerer med sin megafon til butikkens kunder, at »Today’s your lucky day! Jeg vil købe én ting til jer for 99 cent!«, hvorefter han danser rundt til Drakes hit og deler ud af sine beskedne pengesedler.

Det er ikke helt så hjertevarmende som Drakes ‘køb lige hvad I vil, jeg betaler’-tilgang i den originale video, men hey, mindre kan også gøre det.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement