»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Justin Timberlake laver unikt merchandise til hver eneste sang på ‘Man of the Woods’

Justin Timberlake laver unikt merchandise til hver eneste sang på ‘Man of the Woods’
Justin Timberlake.

En ny dag, en ny Justin Timberlake-nyhed. I dag drejer det sig dog ikke om musik.

På Instagram har Timberlake delt udvalgte billeder fra en merchandise-kollektion, der byder på et forskelligt produkt til at repræsentere hvert eneste nummer på det nye album ‘Man of the Woods’ – med undtagelse af interludiet ‘Hers’, der slås sammen med det efterfølgende track, ‘Flannel’.

Ja, det kan virke en kende fjollet, men hvis man nu accepterer det, er det ret sjovt at se, hvilken slags produkter der ifølge Timberlake hører til hvad. ‘Hers’ og ‘Flannel’ er naturligvis en skovmandsskjorte:

‘Sauce’ bliver til en lille flaske, som man kan gemme sin ‘sovs’ i.

Annonce

Så er der også ‘Say Something’, der bliver til en notesbog…

Der er også nogle, der ikke rigtig giver mening. Hvorfor er ‘Midnight Summer Jam’ en køleboks? Er det fordi, man har brug for en køleboks om sommeren? Eller er det fordi det er koldt ved midnatstid? Justin synger på nummeret om, at luften er tynd, har det noget med det at gøre?

Hvis du vil udforske hele kollektionen, kan du klikke HER – der er dog desværre ikke billeder af samtlige produkter endnu.

Læs også: Justin Timberlake er musikkens harmløse svar på Jimmy Fallon – dén attitude holder ikke i 2018