Kendrick Lamar, Future og Jay Rock deler ustyrlig video til ‘Black Panther’-possecuttet ‘King’s Dead’

I fredags landede det imødesete Kendrick-kuraterede ‘Black Panther’-soundtrack til bred begejstring. Mens vi allerede har nydt godt af den ekstremt smukke video til Kendrick og SZA’s ‘All the Stars’, er der nu landet endnu en video fra soundtracket – denne gang til possecuttet ‘King’s Dead’, der foruden Kendrick Lamar har både Future, Jay Rock og James Blake på gæstelisten.

Den nye video er en hektisk størrelse, der følger de rapperne i forskellige mere eller mindre vanvittige situationer – på et kontor, der vrimler med stressede jakkesæt, i den lokale barbershop, midt i trafikken og sidst, men slet ikke mindst finder vi Kendrick i toppen af en palme, hvor han gnasker på en grillet majskolbe.

Hør det nyeste afsnit af Standard, Soundvenues hiphop-podcast, der blandt andet handler om ‘Black Panther’-soundtracket.

Læs også: ‘Black Panther’ vs. ‘More Life’: Kendrick og Drake har aldrig været mere forskellige end lige nu

Annonce