Lil Uzi Verts første talkshow-optræden er helt brændt af

Sidste år kårede vi Lil Uzi Verts smukke mumble-rap-generationshymne ‘XO Tour Llife’ til en af årets bedste sange. Men samtidig kårede vi hans fatale optræden til MTV Video Music Awards til en af de værste tv-optrædener i 2017.

Dengang havde han inviteret Ed Sheeran med til at slagte ovennævnte sang fuldstændig, mens rapperens selv også havde ret svært ved at mestre nogle af sangens mere krævende vokalpassager.

Tiden siden er vist ikke gået med at øve live-optrædener, for i sin talkshow-debut hos Stephen Colbert valgte Lil Uzi Vert at droppe både gæsteoptrædener og liveelement til opførelsen af ‘The Way Life Goes’. Faktisk går han ret søvngænger-agtigt rundt i cirkler på scenen, mens et ret omfattende backingband akkompagnerer en indspillet vokal.

Det er ret fascinerende, hvor udtryksløst og ustresset Philadelphia-rapperen går rundt foran kameraerne, og kun præsterer det allermest nødvendige lip-sync for at bevare en snert af illusionen om live-optræden. Der er et totalt fravær af givne fucks.

Efter omkring tre minutter stopper sangen ret brat, mens en enkelt korsanger forvirret nynner videre. Og hvis man lytter godt efter, kan man høre Lil Uzi Vert fnise en smule bagefter, mens han krammer Stephen Colbert.

Læs også: Drop hadet og giv den farverige mumblerap en chance

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement