Premiere: Se Turbolens i Snapchat-video til duetten ‘Farver’

Premiere: Se Turbolens i Snapchat-video til duetten ‘Farver’
Turbolens.
Foto: Sophus Wolf/Soundvenue

Bo Rune Madsen forbindes nok stadig i manges optik med sin tid som guitarist i Mew, men for tiden helliger han sig sit nye band, Turbolens, hvor de øvrige medlemmer er børn og unge mellem 11 og 15 år. Sidste måned udgav de singlen ‘Farver’, der er en duet mellem Madsen og den 12-årige korsanger Ella, og nu har nummeret fået en video, der udelukkende består af Snapchat-sekvenser.

Om videoen siger Bo Rune Madsen: »[Snapchat] er et virkelig morsomt og uhøjtideligt medie, der sjovt at lege med. Formatet passer godt til det legesyge element i Turbolens – og så er det jo kun en bonus, at det er en billig måde at lave en musikvideo, når ens budget er omkring én krone«.

Turbolens udgiver en ny ep i begyndelsen af marts og optræder på Peter Sommers kommende album, ‘Elskede at drømme, drømmer om at elske’. Hvis man er interesseret i at opleve dem live, optræder de på årets udgave af Spot Festival, og Bo Rune Madsen siger, at de også skal spille på en »STOR dansk festival« til sommer, uden at han dog afslører hvilken. »Men det er ikke Jazz Festivalen«, indrømmer han.

Læs anmeldelse: Turbolens ‘Tro, håb & kærlighed’

Annonce