Quincy Jones’ førstehåndsindtryk af The Beatles: »De værste musikere i verden« – og andre vilde udtalelser fra Michael Jacksons producer

Quincy Jones’ førstehåndsindtryk af The Beatles: »De værste musikere i verden« – og andre vilde udtalelser fra Michael Jacksons producer
Quincy Jones til Oscar-uddelingen, 2016.
Foto: Ethan Miller/Getty Images

Quincy Jones er en af alle tiders mest legendariske musikproducere, der med 28 Grammy’er og et længevarende samarbejde med Michael Jackson i hans storhedstid for evigt vil indgå i historiebøgerne. En anden ting ved Jones: Han er ikke bange for at tale om noget som helst og er noget nær en maskine, når det kommer til geniale citater og anekdoter.

Jones er for nylig blevet interviewet af Vulture og GQ, og han holder sig absolut ikke tilbage. De to interviews kommer vidt omkring: Fra Prince og Michael Jacksons indbyrdes fejde og mordet på JFK til historier om Elvis Presley, Marilyn Monroe og dengang, Jones datede Ivanka Trump (!).

84-årige Jones har set det hele i sin levetid, og han har også en klar hukommelse, når det kommer til hans førstehåndsindtryk af et lille band ved navn The Beatles.

»De var de værste musikere i verden. De var no-playing motherfuckers. Paul var den værste basspiller, jeg nogensinde havde hørt. Og Ringo? Det skal vi slet ikke tale om«, siger han.

Få hellere bare læst det hele, det er tiden værd.

Læs interviewet med GQ HER.

Læs interviewet med Vulture HER.

Sponsoreret indhold
Queer-perle er »en af årets mest centrale film«
To af tidens største skuespiltalenter, Chloë Grace Moretz og Sasha Lane, viser deres værd i ‘The Miseducation of Cameron Post’. Find billetter her.
41Shadows