Se Bon Iver spille et uudgivet nummer fra ‘For Emma, Forever Ago’-indspilningerne

I anledningen af 10-årsjubilæet for Bon Ivers skelsættende debutalbum ‘For Emma, Forever Ago’ spillede Justin Vernon i weekenden en jubilæumskoncert i Wisconsin, hvor albummet som bekendt blev til i en afsides skovhytte.

Under koncerten debuterede Vernon sangen ‘Hayward WI’, som aldrig er blevet udgivet eller spillet live før, men som blev til under ‘For Emma’-indspilningerne. Det afdæmpede nummer blev fanget af en fan under koncerten og kan nydes i sin fulde længde i videoen ovenfor.

Resten af koncerten bød på en næsten 1:1-gengivelse af setlisten fra debutalbummet, mens der også var enkelte afstikkere til numre fra senere i karrieren samt to covernumre i form af Graham Nash-coveret ‘Simple Man’ og Sarah Siskinds ‘Lovin’s for Fools’. Hele setlisten fra jubilæumsfejringen kan ses her.

Læs også: Bon Iver spiller nyt nummer live – se video

Annonce