Se Cardi B og andre kendisser overtage Amazon-Alexas stemme i ny Super Bowl-reklame

Cardi B.

Årets Super Bowl-reklamer begynder så småt at rulle ind, og der er nogle ret underholdende iblandt. Vi var store fans af de kombinerede Mountain Dew- og Doritos-reklamer med Missy Elliott, Busta Rhymes, Morgan Freeman og Peter Dinklage, og nu har Amazon også en hiphoprelateret reklame klar med ingen ringere end Roskilde-aktuelle Cardi B.

I reklamen sker det uventede, at Amazons virtuelle assistent Alexa mister stemmen. Derfor hyrer Amazon en række kendisser til at overtage jobbet. Vi ser blandt andre Gordon Ramsey være frustreret over at blive udspurgt om simple madopskrifter og Anthony Hopkins være lettere ubehagelig i sit forsøg på at udføre et opkald.

Showet bliver dog totalt stjålet af Cardi B, der både bliver spurgt om afstanden til Mars og bliver bedt om at sætte noget musik på. Sidstnævnte klarer hun naturligvis strålende med en fremførsel af ‘Bodak Yellow’. Hun får det lidt sværere, når hun får at vide, at det helst skal være countrymusik.

Annonce