Se Cardi B rocke igennem til sin egen musik på sidelinjen under NBA All-Star-kamp

Se Cardi B rocke igennem til sin egen musik på sidelinjen under NBA All-Star-kamp
Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Det kan meget vel være, du synes, Cardi B er the shit. Men uanset hvor cool du synes, den karismatiske rapper er, topper det næppe det niveau af fedhed, hun føler over sig selv.

Da NBA All-Star-kampen løb af stablen i weekenden, blev Cardi fanget via en kvik linse, mens hun sidder på forreste række og rocker ud sit eget nummer, ‘Bartier Cardi’. Bevares, det er ikke let at sidde stille til det nummer (selvom hendes akavede sidekammerat ellers gør det ganske udmærket), og her giver Cardi så efter og føler sig selv i stor stil. Som om hendes overlegne attitude og fuldkommen uforstyrrede selvfedme bag de røde solbriller ikke var skøn nok i sig selv, topper hun lige hele optrinnet ved at kaste et par popcorn indenbords undervejs.

Inden NBA-kampen, hvor Cardis forlovede og resten af Migos desuden optrådte med N.E.R.D., lagde Cardi B desuden også endnu en lille perfekt video op på Instagram: »Hello there, minions, vil I vide, hvordan rige folk som mig forbliver rige? Ved at være på budget. De her bukser er fra Fashion Nova« – efterfulgt af en perfekt, rig skurkelatter og et host.

Uanset hvad man mener om Cardi B, må man indrømme, at den kvinde er lutter freaking guldkorn.

Pulling up to the game in my @fashionnova!!!!

Et opslag delt af Cardi B Official IG (@iamcardib) den

Annonce